10% od svake kupnje ide u dobrotvorne svrhe!

O nama

Dragi prijatelji,
želimo vam predstaviti projekt „Ihtis streetwear” koji smo pokrenuli prema Božjem poticaju i uz Božju pomoć. Radije bismo ovaj opis nazvali „O Njemu”, a ne „O nama”, jer je ovo Njegov projekt, Njegova riječ i Njegova poruka za sve nas – Made by Him!
Bog je stvoritelj svega, a mi smo stvoreni na sliku Božju. Možemo stvarati stvari koje će nam biti lijepe i korisne, a koje će uz to slaviti Boga i Njegovo Ime. Isus nam je rekao da će svakoga tko se prizna Njegovim pred ljudima, priznati pred Ocem na nebesima.
Danas se susrećemo s raznim proizvodima, majicama i porukama, koje svjesno ili nesvjesno prenose neku poruku i koje imaju neko značenje. Želimo da ovi proizvodi šire Njegovu riječ svim ljudima i na svim mjestima (na radnom mjestu, na ulici, u shopping centru ili na sportskom terenu) te da se po Njegovoj riječi širi blagoslov, ljubav i milost.
Stoga, širimo ovu radosnu vijest i budimo Mu svjedoci zajedno!
p.s. Uz širenje Božje riječi, svakom kupnjom „Ihtis streetwear” proizvoda sudjelujete u našoj desetini, koju ćemo skupljati u poseban Ihtis fond za najpotrebitije.

„Tada se obadvoma otvore oči i upoznaju da su goli. Spletu smokova lišća i naprave sebi pregače.” (Post 3, 7)
„I načini Jahve, Bog, čovjeku i njegovoj ženi odjeću od krzna pa ih odjenu.” (Post 3, 21)