Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 € u Hrvatskoj.

10% od svake kupnje ide u dobrotvorne svrhe!

Plaćanje, dostava i povrati

NAČINI PLAĆANJA
Raspolažemo trenutno sljedećim načinom plaćanja:
– općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virman).

DOSTAVA I PREUZIMANJE
Naručene proizvode izrađujemo i šaljemo po mogućnosti unutar 15 radnih dana, a najkasnije u zakonom propisanom roku od 30 dana.
Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvode u roku od 30 dana (zbog kašnjenja u procesu proizvodnje), nudimo mogućnost dogovora o produljenom roku isporuke. Ako se i nakon toga proizvodi ne isporuče unutar produljenog roka, imate pravo na poništenje narudžbe i povrat novca, što je prije moguće.

Republika Hrvatska
Narudžba se dostavlja kao preporučena pošiljka preko Hrvatske pošte. Trošak dostave je prikazan na računu prilikom izrade narudžbe, odnosno uključen u ukupan iznos računa. Unutar Republike Hrvatske trošak dostave iznosi 30 kuna. Za narudžbe iznad 350 kn dostava je besplatna.
Za narudžbe na području Grada Zagreba se može dogovoriti mogućnost preuzimanja narudžbe na određenim lokacijama u unaprijed dogovoreno vrijeme. Nakon odabira ove opcije dostave, lokacija i vrijeme preuzimanja će biti dogovoreno prema mogućnostima „Ihtis streetwear” predstavnika.

Ostale zemlje
Narudžba se dostavlja kao preporučena pošiljka. Vrijeme dostave ovisi o organizacijama koja obavljaju dostavu i isporuku pošiljaka u određenoj zemlji, stoga na vrijeme dostave nemamo utjecaja. Trošak dostave ovisi o težini pošiljke i prikazan je u sljedećoj tablici.

Težina pošiljke

Trošak dostave (HRK)

Trošak dostave (EUR*)

Do 250 grama

60,00

8,00

Od 251 do 500 grama

82,00

11,00

Od 501 do 1000 grama

105,00

14,00

Od 1001 do 2000 grama

135,00

18,00

*Ova je cijena preračunata kako bi Vam se prikazao približni trošak u EUR. Platit ćete u HRK. Valutni tečaj može se promijeniti prije trenutka plaćanja.
Molimo, imajte na umu da će Vam Vaša kartična kuća možda naplatiti naknadu za inozemne transakcije.

ZAMJENE I POVRATI
Ihtis streetwear” se obvezuje isporučiti proizvod koji odgovara slici i opisu navedenom na „Ihtis streetwear” web shop-u. Ako kupac primjeti oštećenja na proizvodu ili je nezadovoljan proizvodom, može u roku od 14 dana od preuzimanja obaviti povrat robe. Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, kupac vraća pošiljku na trošak „Ihtis streetwear”-a. Ako kupcu proizvod ne odgovara iz nekog drugog razloga, proizvod treba vratiti neoštećen te trošak povrata snosi sam. Pravo na zamjenu i povrat nije moguće ostvariti u slučaju robe izrađene po specifikaciji kupca, odnosno za maskice za mobitel koje se izrađuju za traženi model mobitela. „Ihtis streetwear” nije dužan izvršiti povrat novca za narudžbu sve dok narudžba nije vraćena.